Bröllop-Bröllopsplatsen.se

Historien bakom Bröllopsplatsen.se

När sommaren 2014 knackade på dörren stod vi i Malmö efter en klassiskt frieri lyckliga och nyförlovade.

En 3 veckor lång semester väntade oss då vi skulle ut med bil runt om i Europa. Glada åkte vi ner mot de södra breddgraderna med ett konstant leende på läpparna. Men redan efter ca 10 dagar längtade vi tillbaka. Tillbaka till vår hemstad Linköping för att besöka ringbutikerna och äntligen få den där märkningen att nu var det verkligen på riktigt.

Vår tradionella inställning om att vi ville ha vårt bröllop inom ett år gjorde att vi snabbt påbörjade planeringen. Att bestämma kyrka gick smidigt men tuffare att hitta en bra lokal för festen. Till slut hittade vi den perfekta lokalen och lyckades boka vårt datum.

Nu är det bara det lilla enkla kvar tänkte vi…

Bröllopsklänning, Kostym, Bröllopstårta, Catering, Bartenders, Bröllopssångare, Coverband och sist men absolut inte minst alla bröllopsdekorationer.

Det var denna tuffa utmaning som fick oss att tänka varför finns det ingen smart websida som kan ge oss alternativ och svar. Vi fortsatte leta ivrigt efter alla delar och började smått fila vidare på idén. Nu är det snart sommar igen och endast 2 månader kvar till vår dag är kommen. Snart har vi kämpat för att hitta alla svaren och vi vill nu hjälpa andra par som ska vandra samma tuffa men roliga väg.

 

Vi kommer att skriva om tips och inspiration om bröllop i vår blogg samt tillhandahålla försäljning/uthyrning av bröllopsdekorationer.

 

Vår vision

– Vi vill bli den bästa internetbaserade platsen för bröllopsintresserade.

– Vi vill hjälpa så många vi kan med våra bröllopsdekorationer och tjänster.